OPTIMALNA SKRB ZA VAŠO KOŽO V ZIMSKIH MESECIH

Zimske temperature prinesejo občutek svežine in radosti, vendar pa hkrati predstavljajo izziv za našo kožo. Topla oblačila jo sicer varujejo pred mrazom, a ji ne nudijo zadostne zaščite pred izsušitvijo zaradi vetra ter suhega in ogrevanega zraka v zaprtih prostorih. Rezultat? Suha, občutljiva in včasih celo problematična koža.

ZAKAJ JE NAŠA KOŽA POZIMI IZPOSTAVLJENA TEŽAVAM?

Koža ima roženo plast z maščobno pregrado, ki jo ščiti pred izgubo vlage ter vplivi okolja. Umivanje z vročo vodo in agresivnimi mili ter uporaba razkužil tanjša kožno bariero in prispeva k izsušenosti. V kombinaciji s suhim in hladnim zrakom v zimskih mesecih se poveča izhlapevanje vode, kar vodi do občutka zategovanja in hrapavosti.

ZIMSKE RAZMERE POSLABŠAJO KOŽNE BOLEZNI

Suha in občutljiva koža lahko nakazuje tudi na pogosta kožna stanja, kot so dermatitis, luskavica ali rdečica. V zimskih mesecih, ko je kožna pregrada že poškodovana, se stanje še poslabša. Rdečina, srbenje in luščenje postanejo pogosti spremljevalci, zlasti na izpostavljenih delih telesa, kot so roke, obraz, komolci in kolena.

NAJBOLJŠA NEGA ZA SUHO KOŽO V ZIMSKEM ČASU

Negovalni izdelki za suho kožo bi morali vsebovati učinkovite sestavine, ki koži povrnejo vlažnost in zagotavljajo zaščito. Hialuronska kislina in Aloe vera sta samo dve izmed sestavin, ki kožo vlažita, medtem ko rastlinska olja poskrbijo za mehkobo in zaščitno plast na površini kože, ki preprečuje izhlapevanje vode.

OXILVER® SKIN - INOVACIJA ZA ZDRAVO KOŽO

Slovenska inovacija, OXILVER® Skin, je namenjena negi, lajšanju in preprečevanju težav s kožo. Aktivni kisik v kombinaciji z visoko kvalitetnimi sestavinami predstavlja jedro te izjemne linije izdelkov. Razvita s strani magistre farmacije Dominike Tompa Majcen, OXILVER® Skin nudi revitalizacijo kože z naravnimi procesi obnavljanja.

KAKO OXILVER® SKIN DELUJE?

Ob stiku raztopine ali gela s kožo se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki poskrbijo za škodljive mikrobe ter hkrati pospešijo naravne procese obnove. Ob sproščenemu kisiku nastane tudi voda, ki poskrbi za vlaženje kože in hidracijo celic. Linija OXILVER® Skin je primerna za nego suhe, hrapave in občutljive kože, ki je nagnjena k atopiji. Aktivni kisik krepi naravno zaščito kože, ji povrne udobje ter občutek svežine.

KAKO UPORABLJATI OXILVER® SKIN?

Na voljo v obliki raztopine in gela, OXILVER® Skin je prilagodljiv za različne potrebe kože. Raztopina je primerna za večje površine, medtem ko je gel odličen za manjše predele, ki potrebujejo močnejše delovanje. Obe obliki se lahko kombinirata za optimalne rezultate.

V končni fazi, OXILVER® Skin ni le izdelek, ampak odgovor na potrebe vaše kože. Poskusite in dovolite, da vaša koža spregovori o svoji lepoti!