KAKO DELUJE OXILVER®?

Torej kako deluje Oxilver? Na kakšen način? Kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na nohtih in koži ter vidno izboljša njihov videz. Gre za mehanizem oskrbe kože in nohtov z aktivnim kisikom, ki se skriva za vprašanjem “Kako deluje Oxilver”.

Ob stiku raztopine s površino telesa se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, hidrirajo in oksigenirajo. Aktivni kisik preide v človeške celice, kjer aktivira proces celične regeneracije in oksigenacije, ki je telesu lasten in najučinkovitejši.

Ob stiku površine telesa z izdelkom OXILVER se na mestu okužbe pojavi bela pena, ki je nekakšen indikator bakterijskih ali glivičnih vnetij.

Ob stiku površine telesa z izdelkom OXILVER se na mestu okužbe pojavi bela pena, ki je nekakšen indikator bakterijskih ali glivičnih vnetij.

Skrivnost aktivnosti proizvoda OXILVER je zapisana v revolucionarni sestavi izdelka. Ta temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in koloidnega srebra ter dodatku dopolnilnih sestavin kot so pantenol, aloe vera in hialuronska kislina.

Kombinacija AKTIVNIH KISIKOVIH SPOJIN IN IONSKEGA SREBRA deluje antiseptično in regenerativno na koži in nohtih.

OXILVER Nail pršilo je primerno za regeneracijo in popolno oskrbo nohtov in obnohtne kože s kisikom.

Pantenol dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože. Nohti postanejo bolj svetleči, trdni in manj lomljivi, koža pa bolj prožna, elastična ter mehka. Poleg vlažilne funkcije pantenol deluje tudi izrazito regenerativno. Ob stiku z nohti in kožo se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta. Pantenol dobro deluje tudi na keratin, protein, ki se nahaja v nohtih in koži, zaradi česar pantenol prodre globlje v noht. Tako pomaga pri zaščiti in obnavljanju poškodovanih nohtov ter pri izboljšanju hidracije, strukture in prožnosti nohtov.

OXILVER Skin pršilo in OXILVER Skin gel sta primerna za problematično kožo, njeno obnovo in popolno oskrbo s kisikom.

Hialuronska kislina in aloe vera s svojim komplementarnim delovanjem doprineseta k intenzivnemu vlaženju kože ter k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000x količino vode glede na lastno maso. Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnavljanje kože.

4.1. Kako deluje

Kako deluje Oxilver

Veliko zanimivih stvari pa lahko izveste tudi v naših blogih ali v zavihku pogostih vprašanj in odgovorov.