FAQ

Koliko uspešneje oziroma kako bi delovala OXILVER Nail raztopina v pršilu je seveda odvisno od redne uporabe izdelka in skrbi za nego nohtov. OXILVER Nail raztopina je inovativen izdelek, ki se ne more primerjati z razpoložljivimi izdelki na tržišču. Gre za učinkovito kombinacijo aktivnih kisikovih spojin, ionskega srebra in pantenola, ki nohte in kožo regenerirajo, oksigenirajo in hidrirajo. Aktivne kisikove spojine selektivno reagirajo z glivicami in bakterijami ter jih uničijo. Pri tem se sprosti posebna oblika kisika imenovan “singlet”, ki prodre v človeško celico, kjer aktivira mehanizem regeneracije in obnove. OXILVER Nail raztopina je prava pomoč pri glivičnih okužbah nohtov kot tudi bakterijskih vnetjih obnohtne kože ali vnetjih zaradi poškodbe nohta. Opozoriti je potrebno le na redno, vsakodnevno uporabo vsaj 2x na dan. Celotno površino je potrebno posprejati in počakati, da se posuši. Ne spirajte in ne brišite.

OXILVER Nail raztopina v pršilu je kombinacija 3 glavnih sestavin, ki nohtom ne vračajo le zdravega videza, temveč jih tudi oksigenirajo, hidrirajo in regenerirajo. Pantenol poskrbi za boljše prodiranje sestavin v noht in obnohtno kožo, aktivne kisikove spojine v kombinaciji z ionskim srebrom pa jih oskrbijo s kisikom, regenerirajo in izboljšajo njihovo trdnost. OXILVER Nail raztopina je pokazala odlične rezultate v omenjenih primerih ob redni 1 mesečni uporabi vsaj 2x na dan.

Ni vam treba prekiniti zdravljenja s kremo Lamisil. Porabite jo lahko do konca in kombinirate z uporabo OXILVER Nail pršila. Sestavine v OXILVER Nail izdelku se lahko kombinirajo z vsemi obstoječimi kremami, mleki in geli, ne da bi povzročale kakršnekoli medsebojne reakcije ali neprenašanja. OXILVER Nail je tudi odlična kombinacija z laserskim tretmajem ali fototerapijo, ki se izvaja v salonih, stranka pa nadaljuje tretiranje doma, kar zagotavlja veliko boljše rezultate pri odstranjevanju glivičnih in bakterijskih okužb nohtov in obnohtne kože.

Ker enostavno je popolnoma drugačna po sestavi, načinu delovanja, varnosti in dobrem prenašanju, po odličnih rezultatih, ki jih formulacija dokazuje iz dneva v dan in po tem, da je izdelek v celoti slovenska inovacija – slovenskega porekla.

Gre za mehanizem oskrbe kože in nohtov z aktivnim kisikom. Aktivne kisikove spojine v izdelku Oxilver so pridobljene s posebnim proizvodnim postopkom in so prečiščene ter stabilizirane s »food grade« stabilizatorjem. Tako pridobljene predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice, v obrambi proti mikrobom. Zato ga druge naše celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega. Ob stiku izdelka s kožo se sprosti aktivna oblika kisika, ki celico oksigenira in aktivira proces regeneracije. Oxilver kožo in nohte neguje, hidrira, regenerira in oksigenira. Oxilver kožo in nohte čisti in dezinficira.

OXILVER Nail raztopina v pršilu je primarno namenjena za tretiranje težav na nohtih. Vsebuje namreč pantenol, ki je edina sestavina, ki prodira 1 mm v noht in omogoča delovanje ne le na površini, ampak tudi med prodiranjem v noht. Pantenol vlaži in regenerira tako kot kožo kot tudi nohte.

OXILVER Nail raztopino uporabljamo za tretiranje vse dokler zdravi noht ne nadomesti spremenjenega, odebeljenega ali poškodovanega nohta. Trajanje je seveda odvisno od obsega prizadete površine in hitrosti rasti nohtov. Ocenimo ga lahko na nekaj mesecev redne uporabe izdelka in nege nohtov.

Lak je lepotni dodatek in ne tretma za odstranjevanje okužbe na nohtih. Če se želite rešiti glivične okužbe, morate lak za nekaj časa odstraniti z nohtov in okužbo zdraviti z ustreznimi protiglivičnimi zdravili. OXILVER Nail Solution je idealna kombinacija vsem obstoječim zdravilnim proizvodom. Nohti so zaradi glivičnih okužb namreč krhki, zadebeljeni in  porumeneli – OXILVER Nail Solution pomaga pri celoviti obnovi spremenjenih nohtov ter izboljša njihovo hidracijo, stukturo in trdnost.

Imate vprašanje?

Tukaj se nahajajo najpogostejša  vprašanja in odgovori (FAQ) glede OXILVER® izdelkov. Slednja so se v preteklosti že pojavila s strani naših strank in obiskovalcev naše spletne strani. V primeru, da imate vprašanje in odgovora na ne najdete, nam lahko pišete. Vabimo vas, da preverite tudi naše prispevke na BLOG, kjer najdete zanimive in koristne članke in nasvete povezane z našimi izdelki. Vsi izdelki blagovne znamke OXILVER® Skin in Nail so vam na voljo v spletni trgovini enikam.si.