Close

ODGOVORI

Glivične okužbe nohtov so trdovratna in pogosto ponavljajoča tegoba, ki se je zlepa ne da odstraniti. Poskusil sem že vsaj 5 različnih izdelkov za zdravljenje glivic na nohtih, a rezultata ni bilo. Menite, da bi vaša inovacija delovala uspešneje?

Koliko uspešneje oziroma kako bi delovala OXILVER Nail raztopina v pršilu je seveda odvisno od redne uporabe izdelka in skrbi za nego nohtov. OXILVER Nail raztopina je inovativen izdelek, ki se ne more primerjati z razpoložljivimi izdelki na tržišču. Gre za učinkovito kombinacijo aktivnih kisikovih spojin, ionskega srebra in pantenola, ki nohte in kožo regenerirajo, oksigenirajo in hidrirajo. Aktivne kisikove spojine selektivno reagirajo z glivicami in bakterijami ter jih uničijo. Pri tem se sprosti posebna oblika kisika imenovan “singlet”, ki prodre v človeško celico, kjer aktivira mehanizem regeneracije in obnove. OXILVER Nail raztopina je prava pomoč pri glivičnih okužbah nohtov kot tudi bakterijskih vnetjih obnohtne kože ali vnetjih zaradi poškodbe nohta. Opozoriti je potrebno le na redno, vsakodnevno uporabo vsaj 2x na dan. Celotno površino je potrebno posprejati in počakati, da se posuši. Ne spirajte in ne brišite.

Moji nohti so vse življenje krhki in lomljivi. Ali menite, da bi vaš izdelek lahko kako pomagal?

OXILVER Nail raztopina v pršilu je kombinacija 3 glavnih sestavin, ki nohtom ne vračajo le zdravega videza, temveč jih tudi oksigenirajo, hidrirajo in regenerirajo. Pantenol poskrbi za boljše prodiranje sestavin v noht in obnohtno kožo, aktivne kisikove spojine v kombinaciji z ionskim srebrom pa jih oskrbijo s kisikom, regenerirajo in izboljšajo njihovo trdnost. Pogost vzrok za plastenje nohtov je luskavica, ki se odraža tudi na nohtih. OXILVER Nail raztopina je pokazala odlične rezultate v omenjenih primerih ob redni 1 mesečni uporabi vsaj 2x na dan.

Trenutno uporabljam za odstranjevanje glivic kremo Lamisil. Po dveh mesecih uporabe ni vidnega izboljšanja in bi rad preskusil novi izdelek na tržišču OXILVER. Ali moram prenehati z uporabo kreme, ki jo uporabljam?

Ni vam treba prekiniti zdravljenja s kremo Lamisil. Porabite jo lahko do konca in kombinirate z uporabo OXILVER Nail pršila. Sestavine v OXILVER Nail izdelku se lahko kombinirajo z vsemi obstoječimi kremami, mleki in geli, ne da bi povzročale kakršnekoli medsebojne reakcije ali neprenašanja. OXILVER Nail je tudi odlična kombinacija z laserskim tretmajem ali fototerapijo, ki se izvaja v salonih, stranka pa nadaljuje tretiranje doma, kar zagotavlja veliko boljše rezultate pri odstranjevanju glivičnih in bakterijskih okužb nohtov in obnohtne kože.

Zakaj naj bi bila OXILVER Nail raztopina v pršilu drugačna od drugih izdelkov za zatiranje glivičnih obolenj?

Ker enostavno je popolnoma drugačna po sestavi, načinu delovanja, varnosti in dobrem prenašanju, po odličnih rezultatih, ki jih formulacija dokazuje iz dneva v dan in po tem, da je izdelek v celoti slovenska inovacija – slovenskega porekla.

Poudariti je potrebno, da aktivne kisikove spojine ne delujejo le antiseptično in s specifičnim načinom delovanja zavirajo razvoj bakterij, glivic in virusov in to na način brez pojava odpornosti, kakršna je značilna za antimikotike in antibiotike. Aktivne kisikove spojine so dejansko potrebne, da se lahko omeji pojavnost neodzivnosti na ta zdravila pri omenjenih težavah in lokalni uporabi.

Ali je pršilo OXILVER Nail namenjeno le za nohte?

OXILVER Nail raztopina v pršilu je primarno namenjena za tretiranje težav na nohtih. Vsebuje namreč pantenol, ki je edina sestavina, ki prodira 1 mm v noht in omogoča delovanje ne le na površini, ampak tudi med prodiranjem v noht. Pantenol vlaži in regenerira tako kot kožo kot tudi nohte.

Kako dolgo bom moral uporabljati OXILVER Nail raztopino?

OXILVER Nail raztopino uporabljamo za tretiranje glivične okužbe nohtov vse dokler zdravi noht ne nadomesti obolelega. Trajanje je seveda odvisno od prizadete površine in hitrosti rasti nohtov. Ocenimo ga lahko na nekaj mesecev redne uporabe izdelka in nege nohtov.

Na nohtih se mi je pojavila glivična okužba. Redno uporabljam gelish lak, a mi glivice kar nočejo izginiti.

Lak je lepotni dodatek in ne tretma za odstranjevanje okužbe na nohtih. Če se želite rešiti glivične okužbe, morate lak za nekaj časa odstraniti z nohtov in okužbo zdraviti. OXILVER Nail Solution posprejajte na prizadete predele nohta vsaj 2 krat na dan in pustite, da se raztopina posuši. Ne brišite in ne spirajte. Preraščen ali odstopljen noht redno strižite in tretirajte z raztopino, vse dokler ga ne nadomesti zdrav in svetleč noht.

Pin It on Pinterest

Share This