Close
AKCIJA!

Darilni paket za dnevno ustno nego

27.00  21.60 

Paket za vzdrževanje ustne higiene in pomoč pri vnetjih občutljive ustne sluznice.

Paket vsebuje: Oroxid sensitiv raztopinaOroxid sensitiv pršilo, darilna vrečka.

Opis

MOČ KISIKA ZA ZDRAVJE VAŠE USTNE VOTLINE

OROXID sensitiv je inovativna oralna raztopina na osnovi aktivnih kisikovih spojin. Gre za nov mehanizem delovanja, ki oksigenira, regenerira in dezinficira ustno votlino.

OROXID sensitiv je namenjen otrokom in vsem, ki imajo občutljivo ustno sluznico. To pomeni, da so vedno iščejo  in uporabljajo posebne zobne paste in ustne vode, ker jih vse draži in peče. Lajša in preprečuje bolezni obzobnih tkiv ter se priporoča pri vsakodnevni ustni higieni, zlasti pri posameznikih z ortodontskimi aparati, vsadki in protezami. Pomaga tudi pri preprečevanju zobnih oblog, obarvanosti, zadahu in aft.

Raztopino OROXID je primerna za uporabo doma in kot pomoč pri tretiranju težav v ustni votlini, saj takrat potrebujemo večjo količino oralne raztopine.

Pršilo OROXID je namenjeno lažjemu prenašanju izdelka pri ljudeh, ki morajo čistiti in spirati ustno votlino tudi preko dneva: mladina s fiksnimi zobnimi aparati, ljudje s slabim zadahom, aftami. OROXID v obliki 100 ml plastenke je primeren tudi za potovanja z letalom.

Raztopina OROXID je edina v Evropi registrirana kot medicinski pripomoček za preprečevanje in zmanjševanje parodontalne bolezni ter zdravljenje vnetij v ustni votlini. Ker ne vsebuje alkohola in klorheksidina, je varna, učinkovita za odrasle in otroke, tako za občasno kot tudi vsakodnevno oz. dolgotrajno uporabo.

Izdelki OROXID prinašajo popolnoma nov mehanizem delovanja, ki poškodovane dlesni in sluznico oskrbijo s kisikom, jo oksigenirajo, negujejo in obnavljajo. Stik raztopine z ustno sluznico vodi v ciljano uničenje škodljivih mikroogranizmov. Istočasno se sprosti aktivna oblika kisika, ki jo opazimo kot rahlo penjenjeMehurčki mehanično čistijo in debrijo vneta področja ter blagodejno delujejo na mikrookolje poškodovane sluznice. Zmanjša ali odstrani se vnetje, slab zadah, obloge na jeziku in zobeh. Raztopina zlahka prehaja do težko dostopnih mest  pod dlesnijo ali med zobmi, ki jih z uporabo zobne ščetke ne dosežemo. Zato je izrednega pomena vsakodnevna uporaba OROXID raztopine, da lahko zagotovimo ustno higieno teh težko dostopnih mest (ortodontski aparati, impalantati, mostički, prevleke). OROXID s procesom oksigenacije in regeneracije pripomore k zmanjšanju vnetja in hitrejši obnovi prizadete površine.

V raztopino je dodana  mešanica zelišč Actipone (ingver, ameriški slamnik in mirta), ki dopolnjuje delovanje aktivnih kisikovih spojin, zavira razmnoževanje škodljivih bakterij in nalaganje zobnih oblog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za dnevno ustno nego”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Pin It on Pinterest

Share This