Close
AKCIJA!

Darilni paket za nego nohtov in obnohtne kože

57.60  46.08 

Paket za intenzivno nego in tretiranje težav z nohti in obnohtno kožo.

Vsebina: Oxilver Nail solution, Oxilver Skin gel, darilna vrečka.

Opis

MOČ KISIKA ZA ZDRAVJE VAŠIH NOHTOV IN OBNOHTNE KOŽE

Inovativna kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na koži in nohtih.

OXILVER izdelki so primerni kot osnova za nego, hidracijo in oksigenacijo kože in nohtov. Kombinacija aktivnega kisika in ioniziranega srebra deluje antiseptično in regenerativno. Ob stiku raztopine ali gela pride do uničenja škodljivih mikrobov  in sprostitve aktivnega kisika. Ko ta pride v celico, vstopa v mitohondrije, ki so pljuča celice. Na ta način celica dobi potreben kisik in energijo, ki sta potrebna za normalno opravljanje življenjsko pomembnih procesov.

Dodatne sestavine v OXILVER izdelkih zagotavljajo nego, voljnost in sijoč videz nohtov in kože.

Pantenol OXILVER Nail pršilu dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože ter deluje regenerativno. Ob stiku z nohti in kožo se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta. Hialuronska kislina in Aloe vera v  OXILVER Skin gelu doprineseta k intenzivnemu vlaženju obnohtne kože, k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. OXILVER izdelki na ta način pomaga pri celoviti zaščiti in obnovi poškodovanih nohtov in obnohtne kože ter izboljšajo hidracijo, strukturo in njihovo prožnost. Nohti postanejo bolj trdni, svetleči in manj lomljivi, koža pa bolj prožna, elastična ter mehka.

OXILVER Nail je primeren pri tretiranju in čiščenju različnih neželenih procesov na nohtih, ki so posledica stanja kot so:

  • glivična okužbe nohtov in kože
  • luskavica na nohtih
  • plastenje nohtov
  • krhki in lomljivi nohti

OXILVER Skin gel  uporabimo:

  • samostojno ali v kombinaciji s pršilom,
  • za intenzivnejši učinek (vneta in razdražena obnohtna koža, bradavice, otiščanci),
  • za bleščeč, naraven, nežno rožnat videz nohtov.

Morda vam bo prav tako všeč…

Pin It on Pinterest

Share This