Close

NAJBOLJŠI.SI – Inovativna terapevtska kozmetika OXILVER v Sloveniji, ki že prodira v svet

V današnejm prispevku vam predstavljamo inovativno ter kakovostno kozmetiko OXILVER, podjetja ENIKAM.

Ker Slovenija premore veliko dobrih idej, inovacij in kakovostnih proizvodov in storitev, je farmacevtka Domnika Majcen svojo inovacijo na področju terapevtske kozmetike ustvarila. S sodelavcem sta pustila dobri službi v multinacionalki in po letu dni trdega dela s svojimi registriranimi izdelki že pomagata mnogim ljudem s kožnimi težavami.

Vpeljala sta vejo tako imenovane terapevtske kozmetike, ki predstavlja novi koncept zdravja in lepote pri tretiranju kože in nohtov, OXILVER.

V razvoj in proizvodnjo linije izdelkov OXILVER so vključena dognanja medicine, farmacije in moderne kozmetologije. Celotna linija temelji na aktivnih kisikovih spojinah in dodatku ionskega srebra, ki proizvod dodatno stabilizira.

OXILVER izdelki kožo in nohte regenerirajo, oksigenirajo in negujejo. Dodatek Aloe Vere in hialuronske kisline pripomore k hitrejšemu celjenju, vlaženju prizadete, rdeče ali razdražene kože. Koža si hitreje opomore, postane prožna in elastična. Pantenol kot dodatna komponenta pa poskrbi za hitrejšo regeneracijo prizadetih nohtov in obnohtne kože. Nohti dobijo svoj sijaj in trdnost.

OXILVER je proizvod moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za nego in zaščito celic kože in nohtov. Lastnosti proizvoda OXILVER so zapisane v inovativni sestavi izdelka, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in ionskega srebra. Aktivni kisik deluje sinergijsko s koloidnim srebrom in kožo ter nohte čisti, neguje, hidrira in oksigenira.

Delovanje OXILVERA po nanosu deluje tako, da ob stiku raztopine/gela s površino kože, nohta ali sluznice pride do delovanja med aktivno kisikovo spojino in kovinskim ionom v membrani patogenov (bakterij, virusov, glivic), ki so prisotni na teh površinah. Pri tem se sprosti kisik in kot singlet prehaja v človeške celice, kjer aktivira proces oksigenacije. Tako se celica regenerira in oksigenira preko svojega lastnega mehanizma, ki je najučinkovitejši in najintenzivnejši. Glivične okužbe nohtov lahko prizadenejo tako nohte rok, kakor tudi nohte nog, ker pa so izjemno trdovratne in se rade ponavljajo, jih je potrebno pravilno zdraviti. Z OXILVERJEM jih lahko pozdravite za vedno!

lepa-OXILVER-family

Torej, izdelki OXILVER so primerni tako za otroke kot za odrasle, moške kot za ženske, za kratkotrajno kot za dolgotrajno uporabo. Namenjeni so za rane kot antiseptik, za tretiranje vseh kožnih sprememb kot so dermatitisi, ekcemi, suha koža, pordela koža, luskavica, akne, rozaceje, so nepogrešljiv pripomoček za preprečitev izbruha herpesa na ustnicah. OXILVER NAIL SOLUTION pa je izredno učinkovit odstranjevalec glivic na nohtih in koži, ki zagotavlja odstranitev le teh in hitro obnovitev prizadetih nohtov in kože.

OXILVER lahko kupite v lekarnah, specializiranih trgovinah in izbranih kozmetičnih salonih. Je izdelek moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov. Podjetje ENIKAM zagotovo sodi med najbolj inovativno podjetje tako v Sloveniji kot tudi v tujini, saj so ustvarili novo, učinkovito kozmetično linijo OXILVER.

Pin It on Pinterest

Share This